ROVA Afvalkalender

Naar aanleiding van het artikel in de Westervelder inzake de nieuwe afvalkalender van ROVA kregen wij enkele reacties.

De geprinte kalender komt niet meer automatisch in de bus; velen kregen deze wel uitgeprint, na downloaden, van buren of kennis.

Ook blijkt dat bij een aantal mensen de buurman(vrouw) het buiten zetten van de afvalbak voor zijn(haar) rekening neemt. Een prachtig voorbeeld van ondersteuning en hulp dus.  Zeker in deze tijd kunnen sommigen dit steuntje goed gebruiken.

Maar….er zijn er ook, die graag gebruik willen gaan maken van de mogelijkheid om de app te installeren en indien gewenst ook een melding (herinnering) te ontvangen op de smartphone.

Ben je er niet helemaal zeker van hoe dit moet, Dirk Boom heeft een korte handleiding gemaakt, die je in de bijlage aantreft. Bovendien heeft hij paar screenshots gemaakt ter verduidelijking.
Zie onderaan dit bericht

De instructie vind je hier: Rova Instructie voor de app

Maar wil je direct het Rova jaar schema voor Vledder uitprinten? Open dan dit bestand en print deze direct af op je printer. Woon je ergens anders in Westerveld klik dan hier en vul je postcode en huisnummer in. Klik dan op 2022 en het jaar schema vind je dan rechts van het jaaroverzicht:

Klik daar op en print dit dan af op je printer.

Nog vragen? Stel ze gerust via seniorwebvledder@gmail.com of bij je bekende vrijwilliger van SeniorWeb Vledder.

Tags: geen tags

Add a Comment

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.