Breicafe

Naobuur organiseert op elke vrijdagmorgen het zogenaamde Breicafé van 10:00 – 12:00 uur. Natuurlijk ook voor haken en borduren (of gewoon een krantje lezen).

Koffie ochtend

Naobuur heeft op iedere maandagmorgen een speciale koffieochtend van 10:00 – 11:30 uur. Kom dorpsgenoten ontmoeten, gezellig praten, de krant lezen of een spelletje spelen.

Rolstoelpool

U kunt bij Naobuur een rolstoel lenen die u tijdens de openingstijden kunt ophalen. Aan het lenen zijn geen kosten aan verbonden, maar U wordt wel gevraagd uw ID mee te nemen .

Lezingen, cursussen en extra activiteiten

Wij organiseren Hieronder lezingen, cursussen en andere extra activiteiten. Voor meer informatie kun je onze activiteiten agenda in de gaten houden!

SeniorWeb Vledder

Samen met SeniorWeb houd Naobuur elke dinsdagavond een inloop spreekuur waarin wij U met kleine problemen met smartphones, tablets, laptops e.a. digitale zaken helpen

Repair Cafe

In een Repair Café worden kleine reparaties gratis uitgevoerd. Eventuele aanschaf van nieuwe onderdelen moeten natuurlijk wel worden betaald.

Film avonden

Naobuur organiseert met enige regelmaat film avonden voor een besloten gezelschap.

Naobuurtbus

De Naobuurtbus vervoert buurtgenoten die geen eigen vervoer hebben van huis tot huis.

Groencafe

Elke 4e donderdag van de maand biedt het Groencafé de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die interesse hebben in ‘groen’ in brede zin en daarover meer te weten willen komen

 

 

Heb je vragen over de activiteiten stel deze dan op ons forum!

Klik hier om daar te komen