Beschrijving:
We zoeken een vrijwilliger die mensen met vervoersproblemen willen helpen door ze bijvoorbeeld naar een ziekenhuis of andere ( sociale) bestemming willen rijden.

Omschrijving van de organisatie:
De Stichting Naobuur is een Informatie-en Contactcentrum Zorg en Welzijn dat is gevestigd in het gebouw van de bibliotheek Vledder. Het is een ontmoetingscentrum waar iedereen uit de omgeving terecht kan voor hulp en informatie over welzijn en zorg en invullen van formulieren.
Ook kan men er terecht voor verzoeken om kleine klusjes te laten opknappen of vervoer Daarnaast worden er regelmatig lezingen en interessante cursussen gegeven. Inwoners komen ook binnenlopen voor een gezellig samenzijn, te puzzelen of een kaartje te leggen. Bezoekers kunnen via de selfservice van de bibliotheek dan ook boeken brengen en halen. Naobuur is op alle werkdagen een dagdeel van twee uur open. Meer informatie over het dienstbetoon en de openingstijden vindt u op de website (www.naobuur.nl)

Taakomschrijving:
Nadat de hulpvrager zijn verzoek bij Naobuur heeft aangemeld, wordt u door de Informant gevraagd of u beschikbaar bent voor het maken van de gewenste autorit.

Tijdbesteding:
in overleg.

Onkostenvergoeding:
€0,30 per kilometer, te betalen door de hulpvrager.

Geïnteresseerd?: