Vrijwilligersvacaturebank Welzijn MensenWerk wordt Westerveldvoorelkaar

In aanvulling op de bestaande mogelijkheden via Naobuur, komt er nu ook een digitaal platform om vraag en aanbod voor hulp bij elkaar te brengen.

Vrijwilligersvacaturebank Welzijn MensenWerk wordt vervangen door Westerveldvoorelkaar. Westerveldvoorelkaar is een vindplek en verbindingsplek waar alle vrijwillige inzet samenkomt. Een platform voor burenhulp, vrijwilligerswerk, klusjes en ontmoeting. Op Westerveldvoorelkaar kun je hulp vragen of iemand hulp bieden. Je kan hulp vragen als organisatie, maar ook als individuele inwoner. In Meppel hebben we nu al ruim 4 jaar een goedlopend platform voor vrijwillige inzet met meer dan 75.000 uur aan vrijwillige inzet. En straks is er ook in Westerveld een goed en makkelijk bruikbaar platform. Juist door de uitbraak van corona is het online verbinden veel belangrijker geworden, om elkaar te vinden, maar ook om verschillende doelgroepen vrijwilligers aan elkaar te koppelen.

De lancering is op 11 mei, met daarbij de uitreiking van de fotowedstrijd.

Wil je graag meer informatie over Westerveldvoorelkaar, dat kan !  Mail of bel naar Lianne Dolstra van Welzijn MensenWerk, 06-10199181 L.dolstra@welzijnmw.nl, maar je kunt ook deze PDF openen

RAAD WAAR DE FOTO IS GEMAAKT en WIN een FOTOSHOOT !!

Per 11 mei 2021 is het platform Westerveldvoorelkaar online en aanloop voor de lancering kan je meedoen met een fotowedstrijd ! Doe jij mee ?

Raad waar de foto is gemaakt en win een fotoshoot voor 2 personen!

De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 11 mei tijdens de lancering.
Als er meerdere personen zijn die alle antwoorden goed hebben, wordt er geloot.
Vul de antwoorden voor 1 mei in en stuur de inzending op naar Welzijn MensenWerk.

Mail naar  info@westerveldvoorelkaar.nl

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.