SeniorWeb Vledder ontwikkelt nieuwe activiteiten

Na een lange periode van gedwongen rust pakken we de draad weer op. De inloopavond op dinsdag is al weer enige tijd geopend, met in acht name van de geldende corona maatregelen. We gaan ervan uit, dat ook de cursussen weer van start kunnen gaan in het najaar en derhalve hebben we nieuwe cursussen in planning (zie onderaan dit artikel).

Ook zijn we van plan om de presentaties op de eerste dinsdagavond van de maand een vervolg te geven. Actuele onderwerpen, zoals bijv. de komst van Windows 11, zullen de revue passeren. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van onze activiteiten en/of cursusaanbod dan kunt u zich aanmelden om op de “mailinglist” geplaatst te worden door een mailtje sturen naar:  seniorwebvledder@gmail.com.

Aangezien de belangstelling voor onze activiteiten nog steeds groeiende is kunnen we wel een paar extra “handjes” gebruiken. Heeft u of kent u iemand, die gelegenheid heeft en interesse om onze activiteiten te ondersteunen, dan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Uitgebreide kennis van de computer is welkom, maar geen eerste vereiste; ook op het gebied van tablet en    smartphone (Android of  I-Phone)  kunnen we hulp goed gebruiken en is ondersteuning welkom. Interesse? Neemt u dan contact op met Dirk Boom, tel. 06 512 649 65.


CURSUS AANBOD NAJAAR 2021.

Tablet (Android): woensdag 10 – 12 uur; data: 15, 22, 29 sept.

Tablet (iOS): woensdag 10 – 12 uur: data: 6, 13, 20 okt.

Laptop Klik en Tik Basis: woensdag 10 -1 2 uur: data: 27 okt, 3, 10, 17, 24 nov.

Op woensdag avond 19 – 21 uur staan gepland cursussen Digid, Klik en Tik Vervolg   
(e.e.a. is vraag afhankelijk).

De cursussen worden gegeven in samenwerking met de bibliotheek en al onze activiteiten vinden plaats  bij Naobuur in de bibliotheek aan het Lesturgeonplein in Vedder.

Voor opgave en/of info kunt u zich melden via de mail seniorwebvledder@gmial.com of via de bibliotheek.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.