Persbericht : Cursussen Klik & Tik in Bibliotheek Vledder

Meld je aan voor de cursussen Klik & Tik in Bibliotheek Vledder

Klik & Tik. De tablet (iPad)

Je leert de basis van het werken met een tablet. Hoe werkt het apparaat precies en wat kun je er allemaal mee. De cursus bestaat uit drie dagdelen. Let op: deze cursus is alleen voor de tablet van Apple (met een IOS besturingssysteem).

Data/tijden: woensdag 6, 13 & 20 okt. van 10.00 tot 12.00 uur.

Klik & Tik. De basis

Je leert omgaan met computer, toetsenbord en muis. Ook leer je de basis voor e-mailen en internetten. De cursus bestaat uit vijf dagdelen.

Data/tijden: woensdag 27 oktober en 3, 10, 17 & 24 november van 10.00 tot 12.00 uur.

Je kunt ook je interesse kenbaar maken voor een van onze overige cursussen. Er is nog Klik & Tik. De tablet voor de Android tablet, een vervolgcursus Klik & Tik als je de basis al beheerst en de cursus Aan de slag met je DigiD. In deze cursus leer je omgaan met je DigiD en hoe je zaken met de overheid via het internet snel en makkelijk kunt regelen. Bij voldoende vraag naar een van deze cursussen bieden wij deze graag aan op de woensdagavond van 19.00-21.00 uur. 

Deelname aan de cursussen is gratis en inclusief een werkboek. De cursussen vinden plaats in samenwerking met SeniorWeb Vledder. Aanmelden kan bij Bibliotheek Vledder: 088-0128475 / info@bibliotheekvledder.nl of seniorwebvledder@gmail.com. Je kunt ook  even langskomen in de bibliotheek.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.