Online video presentaties

Aan alle belangstellenden!

Op dinsdag 2 februari om 19.00 uur heeft SeniorWeb Vledder voor het eerst een online video presentatie georganiseerd. Bij deze nieuwe uitdaging is gekozen voor het onderwerp “Glasvezel” en SeniorWeb was benieuwd hoe dit opgepakt zou worden. Een paar belangstellenden deden voor de eerste keer ervaring op met dit fenomeen en waren daar enthousiast over. Zij gaven aan, dat het uiteindelijk simpeler bleek dan verwacht. 

Nadat Dirk Boom een korte samenvatting van de ontwikkeling tot nu toe en de stand van zaken had gegeven werden er een aantal inhoudelijk interessante vragen gesteld. 

Al met al duurde de gehele “zitting” ruim een half uur. Plezierig was het ook om elkaar, bij gebrek aan fysieke samenkomst,  weer eens te kunnen zien en spreken.

We zijn niet ontevreden over de belangstelling en hebben besloten om in plaats van de thema avond in de bibliotheek de eerste dinsdagavond  van maart weer een online videopresentatie te organiseren. 

Als u suggesties en/of vragen heeft vernemen wij dat graag via ons mailadres: seniorwebvledder@gmail.com
Bij dit e-mailadres kunt u zich ook opgeven als u van het nieuws van SeniorWeb Vledder en omstreken op de hoogte wilt worden gehouden.

Tags: geen tags

Add a Comment

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.