Nieuws over glasvezel in de woonkernen van Westerveld

Digitale Stad, dezelfde organisatie die in het buitengebied van Westerveld glasvezel heeft aangelegd, start in 2021 in de woonkernen van Westerveld met het aanleggen van glasvezel in ALLE huizen.

Dat is anders dan bij Delta Fiber, die bij voldoende inschrijvingen (35%) alleen glasvezel aansluit bij degenen die zich hebben ingeschreven.

De actie van Digitale Stad neemt zorg weg bij degenen die er moeite mee hebben om van hun vertrouwde provider (vaak is dat KPN) over te stappen naar een andere provider (zie de voorlichtingsnota van Dirk Boom).

Voor Ziggo gebruikers maakt het niet veel verschil. SeniorWeb is met het oog op de toekomst voorstander van het overstappen naar glasvezel, maar het overstappen is nog niet urgent. Omdat Digitale Stad de glasvezelaansluiting gratis bij alle huizen aanbrengt, kunt u zelf bepalen wanneer u overstapt.

Kijk voor meer informatie :

Facebook: Digitale Stad – Berichten | Facebook
Website: Westerveld | Digitale Stad (digitale-stad.nl)
Contactpagina: Westerveld | Digitale Stad (digitale-stad.nl)
(dit is een andere link)

Ga voor de aardigheid eens naar de website Westerveld | Digitale Stad (digitale-stad.nl) en vul je postcode in. Dan komt (als het goed is) de melding dat er glasvezel komt zoals op website en in persbericht staat vermeld.

Bij Delta Fiber krijgen wij geen antwoord of de vereiste 35% inschrijvingen wordt gehaald en wij weten niet wat zij nu gaan doen, dit is afwachten.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.