NAOBUURTBUS VLEDDER SUCCES, nu ook in Havelte en Darp

De Naobuurtbus is een succes gebleken, ook en ondanks corona tijden. We hebben het eerste jaar ca. 750 ritten gemaakt en ca. 1500 mensen vervoerd. Gebleken is dat de bus echt een aanvulling is op het openbaar vervoer omdat we  de mensen thuis met alle vriendelijkheid ophalen en weer terugbrengen, zodat de mensen de rit als een pleziertje ervaren en ook nog tegen een zo laag mogelijke prijs. Indien nodig rijden wij ook in het weekend of s avonds. 

De meeste mensen wilden naar een ziekenhuis, een huisarts, een poli,, een fysiotherapeut of naar de kapper (wanneer het mocht…). We rijden niet alleen in de dorpen rond Vledder, maar ook naar Zwolle, Meppel, Heerenveen, Steenwijk, Oldehotpade, en inmiddels ook naar vaccinatie plaatsen als Drachten en Assen. Daarnaast zijn er vaste ritten naar een Dagbesteding in Diever en Frederiksoord.

Wij hebben een vernieuwde flyer waardoor het telefoonnummer beter zichtbaar is.

Ook hebben we de prijzen iets moeten verhogen om de bus op lange termijn financieel haalbaar te houden en omdat we het verzorgingsgebied, wanneer dit in de ritplanning past,  ook uitbreiden naar Havelte en Darp.

Om de mensen van deze wijzigingen op de hoogte te stellen wordt de flyer binnenkort  weer verspreid in alle 11 dorpen rond en in Vledder. De dorpsverenigingen helpen allemaal mee om de flyer bij alle mensen  in de brievenbus te doen.

Misschien kunnen er dit jaar nog uitstapjes gemaakt worden naar een museum, een mooie tuin of zomaar ergens een terrasje pakken samen met elkaar. We gaan het zien. De Naobuurtbus is er samen met al onze vrijwilligers voor u! Wilt u gebruik maken van de bus bel dan (minimaal een dag van te voren)  

Bel : 06 – 58 92 59 37.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.