Hernieuwde openstelling Naobuur na de lockdown een succes

Naobuur, de Stichting voor zorg en welzijn in Vledder en omgeving, is enkele weken geleden weer geopend met aangepaste tijden. De deelname aan de koffieochtenden op maandag en het breicafé op vrijdagochtend was meteen een succes en hiermee gaan we door! Het maximum aantal bezoekers wordt 12, meer lukt nog niet. Op de maandagochtenden kan er weer worden gesjoeld, zij het aangepast.
Wegens de vraag naar ICT ondersteuning wordt Naobuur weer geopend op de dinsdagavond, er zijn voldoende vrijwilligers bereid gevonden om bezoekers te helpen.
De openingstijden zijn nu: maandag- en vrijdagochtend van 10-12 uur, dinsdagavond van 19-21 uur. Dit is tevens te vinden in de agenda op de website https://naobuur.nl/

’t Pannegie begint ook weer. Ga samen uit eten voor een aangepast tarief, de eerste keer is op 1 juli in Brinkzicht. U kunt zich opgeven bij Naobuur.
Naobuur is dagelijks bereikbaar via het doorgeschakelde telefoonnummer 0521 769 048 en via info@naobuur.nl. Gebleken is dat van deze verruimde telefonische bereikbaarheid veel gebruik wordt gemaakt.
Op het gebied van afstand houden en hygiëne worden op alle openingstijden de RIVM regels gehanteerd. De bezoekers blijken zich hier goed aan te houden.

De Naobuurtbus is altijd blijven rijden en het aantal vervoersaanvragen neemt nu weer toe. Het telefoonnummer is 06 5892 5937. Ook hier zijn de RIVM-regels van toepassing.
Weet u dat u kunt doneren? Kijk eens op https://naobuurtbus.nl/ Uw donatie wordt gebruikt voor de exploitatie, zo kan de Naobuurtbus blijven rijden en kunnen we de prijs laag houden

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.